Poel, J.F. van der-Ook voor jou is er iemand

Artikelnummer: 9789059773325
Vorige Artikel 179 van 330 Volgende
€ 7,50 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Ook voor jou is er iemand is een omnibus met drie complete romans van J.F. van der Poel. 
- Moeder, waarom gaf je me weg
- Een geschonden jeugd
- List en bedrog

In Moeder, waarom gaf je me weg, staat het leven van Hermien Bergman centraal. Als ze op jonge leeftijd ongehuwd zwanger wordt, besluit haar vader dat ze het kind voor adoptie moet afstaan. Deze ingrijpende gebeurtenis is van invloed op de rest van haar leven, totdat langs wonderlijke wegen moeder en dochter bij elkaar gebracht worden. 
Hoe moet je als slachtoffer van incest verder leven? Olga Garing wordt door haar vader misbruikt, maar zwijgt. Niemand weet wat er aan de hand is en Olga zoekt een uitweg. Ze wordt gevonden door een boswachter. Pas als ze iemand kan vertrouwen en echte liefde aanvaart, is er vrede in haar hart en ruimte voor vergeving in Een geschonden jeugd.
Tenslotte het verhaal van Helma, die een ernstige ziekte heeft waardoor ze blijvend invalide is. Als ze in haar scootmobiel wordt aangereden en in het ziekenhuis komt, maakt ze kennis met Niek, de veroorzaker van het ongeluk. Ze denkt het geluk te hebben gevonden maar in werkelijkheid komt ze in een wereld van List en bedrog terecht.

Specificatie Omschrijving
Schrijver J.F. van der Poel
Titel Ook voor jou is er iemand
Uitgever Citerreeks
Plaats van uitgave Kampen
Jaar van uitgave 2008
Aantal pagina's 477 blz.
Bijzonderheden Gebonden, in keurige staat.
ISBN of EAN 9789059773325
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel