Rivers, Francine-Het teken van de leeuw

Artikelnummer: 9789029727136
Vorige Artikel 200 van 335 Volgende
€ 19,50 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Het teken van de leeuw, de complete Rome Trilogie van Francine Rivers in één band.   
1: Een stem in de wind: Tijdens de belegering van Jeruzalem door de Romeinen wordt een jonge vrouw, Hadassah, gevangen genomen. Na allerlei omzwervingen wordt ze als slaaf verkocht aan de rijke Romeinse familie Valerianus. Julia Valerianus en haar oudere broer Marcus leiden een leven vol rijkdom en vertier, maar ondanks alles zijn ze niet gelukkig en vinden ze niet de innerlijke rust waarnaar ze op zoek zijn. Hadassah daarentegen valt op door haar toewijding aan de familie en door de rust en tevredenheid die ze uitstraalt. Maar als christen durft zij niet voor haar geloof uit te komen.
2: Een echo in de duisternis: Hadassah is omwille van haar geloof voor de leeuwen gegooid. De jonge, idealistische arts Alexander weet echter haar leven te redden. Hadassah wordt zijn assistente, en wordt voor hem onmisbaar wanneer blijkt dat zij over een bijzondere gave beschikt.
3: De onafwendbare dageraad: De Germaanse krijger Atretes is een gevreesd gladiator. Zijn vrijheid, die hij tien jaar eerder op het slagveld in Germania had verloren, heeft hij door zijn woestheid en vastberadenheid in de arena herwonnen. Maar hij beleeft geen vreugde aan zijn nieuwe leven, want de vrouw van wie hij houdt, heeft hem afgewezen. Dan hoort hij dat hij een zoontje heeft. Atretes is vastbesloten de jongen op te sporen om met hem naar Germania terug te keren.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Francine Rivers
Titel Het teken van de leeuw
Uitgever Kok
Plaats van uitgave Utrecht
Jaar van uitgave 2017
Aantal pagina's 1295 blz.
Bijzonderheden Gebonden, in keurige staat.
ISBN of EAN 9789029727136
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel