Gohlke, Cathy-Beloof het mij

Artikelnummer: 9789033124594
Artikel 1 van 72 Volgende
€ 12,00 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

In Beloof het mij van Cathy Gohlke komt een gedane belofte door de ramp van de Titanic in ander daglicht te staan. 
Toen Annie Allen afscheid nam van haar broer Owen voordat hij aan boord ging van de Titanic, kon ze niet vermoeden dat ze hem voor het laatst zag. Evenmin kon ze vermoeden dat de tragedie haar leven voorgoed zou verbinden aan Michael Dunnagan, die de ramp overleefde omdat Owen zich voor hem opofferde.
Terwijl Annie haar leven in Engeland in goede banen probeert te leiden, werkt Michael in Amerika aan de oprichting van het bedrijf waarvan Owen eens droomde. Intussen probeert hij Annie met zijn brieven te troosten. Bij Annie overheerst de opstand – waarom overleefde Michael de scheepsramp wel en haar broer niet? Toch ontstaat er een aarzelende vriendschap die zich ontwikkelt tot iets wat zij geen van beiden verwachtten.
Net als Michael genoeg geld gespaard heeft voor Annie’s overtocht naar Amerika, breekt in Europa de Eerste Wereldoorlog uit. Om duistere redenen ontvangt Michael plotseling geen brieven meer van Annie. Michael riskeert alles om zijn belofte na te komen én om de vrouw te vinden van wie hij is gaan houden, voordat hij haar voor altijd kwijt zal zijn.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Cathy Gohlke
Titel Beloof het mij
Uitgever Den Hertog
Plaats van uitgave Houten
Jaar van uitgave 2013 (tweede druk)
Aantal pagina's 480 blz.
Bijzonderheden Paperback, lichte leesvouw in rug, naam voorin, in goede staat.
ISBN of EAN 9789033124594
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel