Cavanaugh, Jack-De verborgen Bron

Artikelnummer: 9789061406822
Artikel 1 van 72 Volgende
€ 5,00 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

De verborgen Bron van Jack Cavanaugh is een levendig en accuraat portret van een onstuimige Brit die zich op een kruispunt in de geschiedenis bevindt.
Een uitzonderlijk scherp verstand, de liefde van een mooie vrouw, en een opmerkelijke missie - het leven is veelbelovend voor Thomas Torr.
De illustere John Wycliffe heeft Thomas uitgekozen om hem te assisteren bij het vertalen van de Latijnse Bijbel in het Engels. De jonge boerenzoon voelt dat dit nog maar het begin is van Gods plan met zijn leven. Maar er dreigt ook gevaar. Op bevel van de kerk is het bezit van een Engelse Bijbel verboden op straffe des doods. Niettemin is het Vaticaan welwillend bereid Thomas audiëntie te verlenen.
In de hoop Wycliffe's vertaling te kunnen verdedigen reist Thomas van het Engelse platteland waar hij woont naar de grandeur van Rome waar het verraad op de loer ligt. Hij raakt verzeild in een avontuur zonder weerga dat hem van de catacomben onder Rome terugvoert naar het achterland van Brittannië. Een avontuur waaraan alles wat hem dierbaar is - zijn leven, zijn reputatie en de vrouw die hij bemint opgeofferd dreigt te worden.
Serie Boek der boeken deel 1. 
Uit het Engels vertaald door P.J. de Gier. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Jack Cavanaugh
Titel De verborgen Bron
Uitgever De Groot Goudriaan
Plaats van uitgave Kampen
Jaar van uitgave 2000
Aantal pagina's 314 blz.
Bijzonderheden Paperback, lichte leesvouw in rug, naam voorin, in goede staat.
ISBN of EAN 9789061406822
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel