-25%

Vogelaar, L.-Een vriend en metgezel (nieuw, licht beschadigd)

Artikelnummer: 9789463700658
Vorige Artikel 55 van 60 Volgende
€ 19,90 € 14,90 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

L. Vogelaar vertelt in Een vriend en metgezel over de Scherpenzeelse ouderling B. Roest (1892-1974) en zijn vriendenkring.
Ouderling B. Roest was een vriend en metgezel van allen die Gods Naam ootmoedig vreesden. Op tal van plaatsen had hij contacten. Hij was verblijd als hij iets van Gods werk bemerkte.
In dit boek zijn niet eerder gepubliceerde herinneringen aan Roest opgenomen, gevolgd door levensbeschrijvingen van enkelen van zijn vele vrienden.
Tal van voorbeelden laten zien dat Roest een man met een nabij leven was, nauw betrokken op het welzijn van zijn medemens en van de kerk. Hij was voorganger van een vrij kleine gemeente, maar had zijn arbeidsveld in een groot deel van het land. Als voltijds ouderling nam hij meer dan een halve eeuw een bijzondere plaats in binnen de Gereformeerde Gemeenten.
L. Vogelaar heeft als kerkhistoricus tal van boeken op zijn naam staan. In het dagelijks leven is hij journalist van het Reformatorisch Dagblad. Daarnaast is hij ambtsdrager in de Gereformeerde Gemeente van Scherpenzeel.

Specificatie Omschrijving
Schrijver L. Vogelaar
Titel Een vriend en metgezel-Uit de vriendenkring van ouderling B. Roest
Uitgever Gebr. Koster
Plaats van uitgave Barneveld
Jaar van uitgave 2019
Aantal pagina's 167 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw, maar puntje rechts onder, bijna onzichtbaar, ingedeukt.
ISBN of EAN 9789463700658
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel