Bunyan, John-De Christenreis (luisterboek) (nieuw)

Artikelnummer: 9789461150028
Vorige Artikel 59 van 330 Volgende
€ 19,95 (inclusief 9% btw)

Luisterboek De Christenreis van John Bunyan, naverteld door M.J. Ruissen, met passende psalmen onder begeleiding van Marco den Toom.
De Christenreis is een reisverhaal. Maar niet zomaar een reisverhaal. Het beeldt de levensreis uit van een jongeman Christen. Deze man probeerde van het leven te genieten. Hij geniet met volle teugen van alles wat de wereld hem biedt. Zijn vrienden doen mee met zijn spel. Zijn taalgebruik en gedrag brengen de hele stad in opspraak. Toch mist hij iets. Hij luistert naar een gesprek tussen een paar vrouwen. Hij voelt dat zij een rijkdom hebben die hij mist. Dat brengt een angstig gevoel. Een man legt hem uit dat deze rijkdom ook voor hem te krijgen is. Dat hij ook vergeving van al zijn verkeerde daden kan ontvangen. En hij gaat op reis. Onderweg gebeurt er veel. Maar hij komt behouden bij de eindbestemming aan! 
Aan het eind van elk hoofdstuk zijn passende psalmen opgenomen, gezongen door Amerfoortse koorleden o.l.v. C. het Jonk, onder begeleiding van Marco den Toom.
Ingesproken door: L.F. Kosten en Marianne Sollie Speelduur: maar liefst ruim 6 uur! 

Specificatie Omschrijving
Schrijver John Bunyan
Titel De Christenreis naverteld door M.J. Ruissen
Uitgever De Ramshoorn
Plaats van uitgave Gpes
Jaar van uitgave 2021
Aantal pagina's n.v.t.
Bijzonderheden Cd in MP3 formaat, nieuw.
ISBN of EAN 9789461150028
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel