Moens, A.N.F.-Prikken in perspectief (nieuw)

Artikelnummer: 9789087184902
Vorige Artikel 18 van 24 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Prikken in perspectief is een studie van A.N.F. Moens over vaccinatie in het licht van Gods voorzienigheid, een actueel onderwerp met het oog op Covid-19. 
In gesprekken over vaccinatie wordt vaak een beroep gedaan op de tekst: 'een iegelijk zij in zijn eigen gemoed ten volle verzekerd' (Rom. 14:5). Maar is dat wel terecht? Gaat het inderdaad om een middelmatige zaak of is er meer aan de hand? Is vaccineren strijdig met Gods voorzienigheid of een middel uit Zijn hand waar we dankbaar gebruik van mogen maken?
Het is niet voor het eerst dat er over deze vragen is nagedacht. Vanaf het begin is de vaccinatievraag door Bijbelgetrouwe christenen verschillend beantwoord. Deze uitgave wil laten zien wat de historische en theologische achtergrond is van de diverse overwegingen ten aanzien van vaccinatie.
Met de uitbraak van het coronavirus, begin 2020, is de vaccinatievraag voor iedereen weer actueel. De achtergronden en verdieping die in deze studie worden aangereikt willen bijdragen aan het maken van een weloverwogen keuze.

Specificatie Omschrijving
Schrijver A.N.F. Moens
Titel Prikken in perspectief-Vaccinatie in het licht van Gods voorzienigheid
Uitgever De Banier
Plaats van uitgave Apeldoorn
Jaar van uitgave 2021
Aantal pagina's 128 blz.
Bijzonderheden Paperback, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789087184902
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel