Meggelen, Ds. J. van-Gods roepstem tot zondaren (nieuw)

Vorige Artikel 132 van 216 Volgende
€ 16,75 (inclusief btw)

Gods roepstem tot zondaren, tien preken over Jesaja 55 door ds. J. van Meggelen, predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente te Nederhemert. 
Ds. J. van Meggelen schrijft in zijn voorwoord: 'Deze preken zijn uitgegeven met het gebed dat God ze zegenen zal voor uw onsterfelijke ziel. Hij Die slijk gebruikte om blinde ogen te openen, kan ook dit eenvoudige woord gebruiken om u ziende te maken als u dat nog niet bent. En als uw ogen geopend zijn om Gods heerlijkheid te zien in de Gekruisigde, kan Hij deze preken gebruiken om u te doen toenemen in Zijn genade en kennis. Want het zwakke Gods is sterker dan de mensen. Gods oordelen hangen zo laag, dat we ze niet zien. En toch zal Hij Zijn kinderen onderhouden en mensen toebrengen tot op de laatste dag. Tot op die laatste dag zal Zijn ernstige en welmenende roepstem uitgaan tot vijandige zondaren: Laat u met God verzoenen! Rust niet voordat Christus het leven is van uw leven en Hij de dood is van uw dood. Die den Zoon heeft, die heeft het leven; die den Zone Gods niet heeft, die heeft het leven niet (1 Johannes 5:12).  
De preken die in dit boekje verzameld zijn, zijn opgetekend door de heer Paardenkooper uit Scherpenzeel zoals ze uitgesproken zijn in 2019 en 2020 in de gemeente van Nederhemert.'
Ds. J. van Meggelen (1966) is sinds 2019 predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente van Nederhemert. Daarvoor diende hij de gemeente van Nieuw-Lekkerland. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Ds. J. van Meggelen
Titel Gods roepstem tot zondaren-Tien predicaties over Jesaja 55
Uitgever P.C. Paardenkooper
Plaats van uitgave Scherpenzeel
Jaar van uitgave 2021
Aantal pagina's 160 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN n.v.t.
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel