Pictet, Benedictus-De Christelyke Zedekunst

Vorige Artikel 37 van 49 Volgende
€ 195,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De Christelyke Zedekunst, of Schiftuurlyke en Natuurkundige Grondtregels om Godtvruchtig te leeven, en Zalig te sterven.
In 't Fransch beschreeven door den Heere Benedictus Pictet, in zyn leeven Hoogleeraar in d'Opperlandtschoole, en Bedienaar van 't Evangelie in de Kerke van Genève.
Naar den laatsten druk uit het ooirsprongkelyke vertaalt, ook met Kanttekeningen en toepassende Vaerzen verrykt door François Halma.
Tweede Druk.
In 's Gravenhage, By Pieter van Thol, Boekverkoper, 1731. 
Benedictus Pictet werd geboren te Genève op 19 mei 1655. Nadat hij daar een universitaire opleiding had genoten, maakte hij een uitgebreide rondreis door Europa. Vervolgens nam hij pastorale taken op zich te Genève. In 1686 werd hij benoemd tot hoogleraar in de theologie. Hij stierf te Genève op 68-jarige leeftijd op 10 januari 1724.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Benedictus Pictet en François Halma
Titel De Christelyke Zedekunst, of Schiftuurlyke en Natuurkundige Grondtregels om Godtvruchtig te leeven, en Zalig te sterven
Uitgever Pieter van Thol
Plaats van uitgave 's Gravenhage
Jaar van uitgave 1731
Aantal pagina's 32 + 982 + 40 blz.
Bijzonderheden Gebonden, perkamenten band, 26,5 x 21 x 6 cm., perkament rug onderkant los (zie foto 7) en bovenkant voorplat geruwd (zie foto 8), bovenkant bladwyzer iets gebruikt (zie foto 9), verder in goede staat.
ISBN of EAN n.v.t.
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel