Bly, Stephen-De vrouwen van Lordsburg (complete serie)

Artikelnummer: 9789033608803
Artikel 1 van 104 Volgende
€ 20,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De complete serie De vrouwen van Lordsburg van Stephen Bly.
- De onbekende dochter
- De ongrijpbare weduwe
- De onbeminde tweelingzus

Deel 1: De onbekende dochter:
Grace Denison, dochter van een bekende senator, groeit op te midden van de elite in Washington. Het dubbelleven van haar vader benauwt haar zo, dat ze besluit te vertrekken. Grace snakt naar echtheid en rust. Dit denkt ze te vinden in Lordsburg – een klein prairiedorpje aan de rand van een spoorweg. Hier weet ze een baantje als nachttelegrafiste te bemachtigen. 
Het leven in het wilde westen is zwaar, maar Grace weet zich staande te houden. Hoewel ze er alles aan doet om haar anonimiteit te behouden, ontdekt de bevolking van Lordsburg echter algauw dat ze de dochter van een bekende senator is. Grace raakt de controle over haar leven hoe langer hoe meer kwijt. 
En dan is er nog Colton Parnell. Welke houding moet ze innemen tegenover deze eigenwijze, maar onweerstaanbare cowboy? Hoe zal hij reageren als hij het geheim te weten komt dat ze voor hem verborgen houdt? 
Deel 2: De ongrijpbare weduwe:
Lixie Miller staat in New Mexico en de wijde omgeving bekend om haar scherpe tong, haar vastberadenheid en om de manier waarop ze na de dood van haar man het leven weer heeft opgepakt. Wat eigenlijk niemand weet, is dat achter dat zelfverzekerde masker een eenzame, naar liefde hunkerende vrouw schuilgaat. 
Haar masker gaat barsten vertonen wanneer ze op de afgelegen ranch van een vriend wordt uitgenodigd om gastvrouw te zijn voor hoog bezoek. Midden in de woestijn verandert Lixies tot voor kort saaie leventje al vlug in een heus wildwestverhaal. Ze maakt kennis met een sympathieke advocaat, neemt een klein, gewond indianenmeisje onder haar hoede en maakt jacht op een gevaarlijke crimineel.  Ondanks alle spanning en het gevaar kan Lixie eindelijk afrekenen met het verleden én vindt ze ten slotte zichzelf terug. 
Deel 3: De onbeminde tweelingzus:
De Mexicaanse Julianna Ortiz woont in het stoffige spoorstadje Lordsburg en runt er een juwelierszaakje. Achter een knappe en kordate verschijning schuilt een onzekere vrouw, die door gebeurtenissen in het verleden diep gekwetst is. Julianna is 32 jaar en ongetrouwd, en verwacht niet dat daar ooit verandering in zal komen. Ze wil niemand opzadelen met de last van haar verleden. Bovendien is ook haar heden verre van plezierig: haar tweelingbroer zit in de gevangenis.
Als Julianna haar broer in de gevangenis opzoekt, ontmoet ze op de terugweg de beruchte bandiet DelNorte. Hun eerste kennismaking verloopt allesbehalve vriendelijk. Als ze elkaar door omstandigheden opnieuw ontmoeten, blijkt dat deze mysterieuze man een bijzondere sleutel bezit om haar geschonden vertrouwen te herstellen.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Stephen Bly
Titel De vrouwen van Lordsburg-Complete serie
Uitgever De Banier
Plaats van uitgave Apeldoorn
Jaar van uitgave 2010-2012
Aantal pagina's 336 + 317 + 348 blz.
Bijzonderheden Paperback, in keurige staat.
ISBN of EAN 9789033608803
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel