Hulst, Denise-Een volle agenda, maar nooit druk (nieuw)

Artikelnummer: 9789025960902
Vorige Artikel 16 van 26 Volgende
€ 16,99 (inclusief btw)

Een volle agenda, maar nooit druk van Denise Hulst is een praktische gids met concrete oefeningen om definitief te onthaasten: Benedictijns timemanagement. 
Dit boek over timemanagement gaat niet uit van slimmer en efficiënter werken. Het gaat uit van aandacht, in navolging van de oude regel van Benedictus. Aandacht geeft rust, wat de kwaliteit van het werk ten goede komt. En natuurlijk het werkplezier.
Veel timemanagementboeken gaan vooral over slimmer, efficiënter werken. Dat is een instrumentele aanpak: handigheidjes en tools moeten je helpen het hoofd te bieden aan de dagelijkse stress.
Een volle agenda, maar nooit druk heeft een wezenlijk andere benadering. Denise Hulst destilleert richtlijnen uit de wijze geschriften van de spirituele grootmeester Benedictus. Zij vraagt zich af: hoe kun je je werkdag zo inrichten dat alles wat aandacht verdient, dat ook krijgt? En wel zonder dat je in de stress schiet?
Door de benedictijnse wijsheid toe te passen kun je je werk doen in rust, vrijheid en verbondenheid. Hierdoor neemt de kwaliteit van het werk toe en wordt het een dagelijkse bron van plezier en kracht.

 

Specificatie Omschrijving
Schrijver Denise Hulst
Titel Een volle agenda, maar nooit druk-Benedictijns timemanagement
Uitgever Ten Have
Plaats van uitgave z.p.
Jaar van uitgave 2019 (tiende druk)
Aantal pagina's 95 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789025960902
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel