Heemskerk, J.D.-Breekbaar verbond

Artikelnummer: 9789033628399
Vorige Artikel 224 van 257 Volgende
€ 5,00
Voorraad 1 stuk

Breekbaar verbond van J.D. Heemskerk is een christelijke roman in de Vlinderserie over een moeilijk onderwerp: Echtscheiding. 
Marc en Melissa komen elkaar tegen tijdens hun vakantie. Marc is met zijn zoontje, Niek, in het vakantiepark en Melissa met haar kinderen, Susanne en Anton. Via de kinderen raken ze aan de praat. Melissa is erg gesloten, maar Marc merkt wel dat ze het moeilijk heeft. Marc wil Melissa graag beter leren kennen, maar na hun vakantie verliezen ze elkaar uit het oog.
Maar hun wegen kruisen elkaar opnieuw. Dan vertelt Melissa hem het verhaal van een gebroken verbintenis. Haar schokkende bekentenis vormt het begint van meer contact. Hun vriendschap groeit uit tot liefde. Ze willen niet meer zonder elkaar leven. Maar beseffen ze wel wat een nieuw huwelijk betekent voor hun kinderen?
J.D. Heemskerk gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. In deze roman schrijft hij op een open, eerlijke manier over echtscheiding. Buitenstaanders hebben hun oordeel vaak klaar, maar als je het van dichtbij meemaakt, word je voorzichtiger.
Eerder schreef de auteur onder andere: Als het leven een wending neemt, Kitty’s erfenis, Vergeefse vlucht en Beloftekind.

Specificatie Omschrijving
Schrijver J.D. Heemskerk
Titel Breekbaar verbond
Uitgever De Banier
Plaats van uitgave Utrecht
Jaar van uitgave 2006
Aantal pagina's 305 blz.
Bijzonderheden Gebonden, in keurige staat.
ISBN of EAN 9789033628399
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel