-23%

Wiersema, Bert-De koning van Boedapest (nieuw)

Artikelnummer: 9789059523876
Vorige Artikel 201 van 207 Volgende
€ 12,95 € 9,95 (inclusief btw)

De koning van Boedapest van Bert Wiersema is een jeugdboek voor kinderen vanaf 12 jaar, deel 5 in de superspannende serie Logboek Lammers
Als professor Lammers wordt uitgenodigd om in Boedapest onderzoek te doen naar de teruggevonden brieven van Luther, gaat zijn familie graag met hem mee. Boedapest wordt wel de mooiste stad van Europa genoemd. Lekker slenteren langs de Donau en de prachtige oude gebouwen bewonderen: dat is nog eens een manier om rustig de laatste vakantiedagen door te brengen!
Nou, dàt hadden ze gedacht! Boedapest is niet alleen een mooie stad, maar ook een stad vol criminelen, waar veel rare dingen gebeuren. Al snel raakt het hele gezin Lammers tegen hun wil betrokken bij een nieuw avontuur. Wie is toch die koning van Boedapest? Hij heeft, lijkt het, de hele stad in zijn macht. Wat is hij van plan met de gouden keizerskroon? En wat hebben die geheimzinnige telefoontjes te betekenen? Als opeens het ene familielid na het andere verdwijnt, blijft er van een rustige vakantie weinig over. Kunnen ze zich hier nog uit redden?

Specificatie Omschrijving
Schrijver Bert Wiersema
Titel De koning van Boedapest
Uitgever Uitgeverij Mes
Plaats van uitgave Vierhouten
Jaar van uitgave 2021
Aantal pagina's 219 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789059523876
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel