Berends, Sija-Als eb en vloed

Artikelnummer: 9789059774414
Vorige Artikel 21 van 399 Volgende
€ 4,00
Voorraad 1 stuk

Als eb en vloed van Sija Berends is weer een roman uit de VCL-serie die zintuiglijk en met gevoel is geschreven, je wordt zomaar het verhaal ingetrokken.
Margerit Pris en haar zoontje Eimar hebben het goed. In het kustdorp waar ze wonen gaat hij naar school en heeft hij veel vriendjes. Zij is kunstenares en heeft haar eigen atelier. Als ze dan ook nog in een galerie mag exposeren, is ze helemaal gelukkig.
Met Eimars vader hebben ze beiden geen contact meer. Dat vindt Margerit geen enkel probleem. Jeroen was toch geen geschikte vader voor Eimar. Daarbij, ze hebben toch genoeg aan elkaar. Daar denkt Eimar ietsje anders over: hij stelt zich zijn vader voor als een aardige, stoere en sterke man. Margerit verneemt ondertussen dat Jeroen weer in de buurt is en vreest zijn terugkeer in hun leven. Als die angst werkelijkheid wordt, komt haar veilige wereldje aan het wankelen.

Schrijver
Sija Berends

Titel
Als eb en vloed

Uitgever
Uitgeverij Kok (VCL-serie)

Plaats van uitgave
Utrecht

Jaar van uitgave
2012

Aantal pagina's
215 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, met stofomslag, in goede staat.

ISBN of EAN
9789059774414

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

U ontvangt een bericht in uw mailbox om de inschrijving te bevestigen. De kortingscode geldt voor alle tweedehands boeken.