Bunn, T. Davis-Ruiters op het vale paard

Artikelnummer: 9789024222056
Vorige Artikel 36 van 399 Volgende
€ 4,00
Voorraad 1 stuk

Ruiters op het vale paard van T. Davis Bunn is een roman die de lezer van begin tot eind in een ademloze spanning gevangen houdt. 
Nu de Sovjet-Unie is uiteengevallen, lokken verschillende militante islamitische regiems Russische kernfysici tegen hoge beloningen naar hun land en proberen zij radio-actief materiaal te smokkelen. De voornaamste smokkelroute loopt via de Kaukasus: de onrustige republiek Tsjetsjenië vormt het decor.
Daar werkt ook Wade Waters, een verpleger, door een christelijke hulporganisatie naar het oorlogsgebied uitgezonden voor humanitaire hulp. Hij raakt als gijzelaar betrokken bij de wapensmokkel en belandt uiteindelijk in Amman, Jordanië.
Bij de Engelse ambassade in Amman is de Amerikaanse Allison Taylor gestationeerd als "undercover", belast met de opsporing van de smokkelaars van het radio-actieve "Red Mercury", met de hulp van haar chef en peetoom Cyril Price. De levens van Wade en Allison kruisen elkaar in de havenstad Aqaba aan de Rode Zee......

Schrijver
T. Davis Bunn

Titel
Ruiters op het vale paard

Uitgever
Kok

Plaats van uitgave
Kampen

Jaar van uitgave
1995 (tweede druk)

Aantal pagina's
286 blz.

Bijzonderheden
Paperback, licht leesvouw in rug, in goede staat.

ISBN of EAN
9789024222056

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

U ontvangt een bericht in uw mailbox om de inschrijving te bevestigen. De kortingscode geldt voor alle tweedehands boeken.