Hofman, Ds. H.-Gods weg is volmaakt

Artikelnummer: 9789033131318
Artikel 396 van 947
€ 8,50
Voorraad 1 stuk

In Gods weg is volmaakt biedt ds. H. Hofman, predikant van de Netherlands Reformed Congregation te Kalamazoo (USA), geestelijke en praktische toepassingen vanuit het boek Ruth
Het Bijbelboek Ruth is overbekend. Toch is het erg belangrijk om goed te lezen wat er staat, wat er gebeurt. En dan steeds te bedenken: zo werkt nu God!
Het boek Ruth getuigt van Gods handelen. Het is een boek van ongedachte wegen, dwars door keuzes van mensen heen. In een wonderlijke weg komt Ruth met haar schoonmoeder Naomi in Bethlehem. Via de akker van Boaz komt het tot een huwelijk tussen Ruth en Boaz.
Het boek Ruth getuigt ook van Gods heilshandelen. In een tijd waarin het helemaal niet goed gaat, is God bezig uit Ruth een Koning te verwekken. Christus zal uit haar, de Moabitsche, geboren worden. Zonder elke tekst en elke gebeurtenis in dit Bijbelboek te vergeestelijken, worden er lijnen getrokken naar het geestelijk huwelijk van Christus en een zondaar. De Heere gaat Zijn eigen weg. En Zijn weg is volmaakt! Die lijn wil ds. Hofman in dit boek de lezer voor ogen houden, ook met toepassing op onze tijd. Ieder hoofdstuk sluit af met gespreksvragen.

 

Schrijver
Ds. H. Hofman jr.

Titel
Gods weg is volmaakt-Geestelijke en praktische toepassingen vanuit het boek Ruth

Uitgever
Den Hertog

Plaats van uitgave
Houten

Jaar van uitgave
2021

Aantal pagina's
143 blz.

Bijzonderheden
Paperback, in goede staat.

ISBN of EAN
9789033131318

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel