Moore, Beth-De erfenis van St. Silvanus

Artikelnummer: 9789029726184
Artikel 198 van 443
€ 7,50
Voorraad 1 stuk

De erfenis van St. Silvanus is de eerste roman van populaire bijbelstudie-auteur Beth Moore, een verhaal over de kracht van geloof en familie in de meest dramatische situaties. 
Als ze hoort dat haar vader zich doodgedronken heeft, keert Jillian Slater terug naar New Orleans. Ze heeft hem en haar afstandelijke grootmoeder de afgelopen twintig jaar niet meer gezien en voelt er eigenlijk niets voor om weer aan hen herinnerd te worden. Maar Adella Atwater, de manager van haar grootmoeders appartementencomplex St. Silvanus, dringt aan en vergoedt de kosten, en dus stapt Jillian toch in het vliegtuig.
Zodra ze is geland, weet ze niet hoe snel ze weer weg moet uit het St. Silvanus met zijn bijzondere bewoners. Maar dan blijkt dat haar vader is vermoord en raakt haar leven ongewild verstrengeld met dat van de kleurrijke saints en sinners van het St. Silvanus. Wie zit er achter de bizarre teksten en de vreemde souvenirs op de trap? Rust er een vloek op haar familie? Of is het gewoon dit gekke oude huis dat voor problemen zorgt? Zonder dat ze het doorheeft, loopt Jillian recht in het gevaarlijke web van de donkere geschiedenis van haar familie.
Beth Moore is de oprichter van de stichting Living Proof Ministries, die als doel heeft vrouwen te leren hoe ze van Gods woord kunnen houden en dat in hun leven uitdragen. Haar bijbelstudies en dagboeken worden wereldwijd gelezen en gebruikt.

Schrijver
Beth Moore

Titel
De erfenis van St. Silvanus

Uitgever
Voorhoeve

Plaats van uitgave
Utrecht

Jaar van uitgave
2017

Aantal pagina's
495 blz.

Bijzonderheden
Paperback met flappen, in goede staat.

ISBN of EAN
9789029726184

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel