Ruitenburg, Ds. P. van-Inscherpen

Artikelnummer: 9789033124624
Vorige Artikel 25 van 37 Volgende
€ 5,00
Voorraad 1 stuk

Inscherpen is door ds. P. van Ruitenburg speciaal geschreven voor ouders die behoefte hebben aan duidelijke en praktische wenken.
Eerlijk gezegd ook voor ouders die niet altijd zo gemotiveerd zijn. En wie is dat wel altijd? We hebben allemaal wel eens een duwtje in de rug nodig. Kinderen zijn er niet mee gebaat als zij hun eigen weg mogen kiezen. Het beste voor hen is als ouders in liefde Gods Woord bij hen inscherpen. Deuteronomium 6:7 is duidelijk: `En gij zult ze uw kinderen inscherpen. Denk aan scherp gereedschap, zoals een schaaf het hout bewerkt.
Als het goed is, gaat het inscherpen de hele dag door, bij voorkeur niet geforceerd en opgelegd, maar natuurlijk en vanzelfsprekend. Alle hoofdstukjes zijn gebaseerd op Gods Woord en van een vraag voorzien. Het is immers goed om als vader en moeder over de opvoeding van gedachten te wisselen.
Dit boekje is mede tot stand gekomen met het advies van een interkerkelijke meeleesgroep, die rond de verschijning van Inscherpen over het thema `Opvoeding in de 21e eeuw' een brochure voor ouders en verschillende artikelen in de media zal verzorgen.

Schrijver
Ds. P. van Ruitenburg

Titel
Inscherpen

Uitgever
Den Hertog

Plaats van uitgave
Houten

Jaar van uitgave
2012 (tweede druk)

Aantal pagina's
158 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, boek is in nieuwstaat.

ISBN of EAN
9789033124624

© 2010 - 2022 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel