Wiersema, Bert-Operatie Noa (deel 2) (nieuw)

Artikelnummer: 9789059524026
Vorige Artikel 132 van 311 Volgende
€ 13,45 (inclusief btw)

Operatie Noa is het tweede deel van een nieuwe serie van Bert Wiersema, ditmaal over spectaculaire acties van de Mossad. Voor de leeftijd vanaf 12 jaar. 
Israël is een land met veel vijanden. Niet alleen een grote geheime dienst,maar ook een groot leger en veel wapens zijn van levensbelang om zich te kunnen verdedigen. Tegenwoordig is Amerika de grote wapenleveranciervan Israël. In het verleden werd veel zaken gedaan met Frankrijk, maar de Fransen betoonden zich niet altijd even betrouwbare partners. Daarover kun je lezen in Operatie Alef.
Ook in dit verhaal komt Frankrijk een gedane belofte niet na. Maar de Mossad laat zich niet voor één gat vangen. Ze broeden opnieuw een plan uit waarmee ze de hele wereld verbaasd doen staan. Alles draait om kanonneerboten. Dat zijn supersnelle, relatief kleineoorlogsschepen die zijn uitgerust met raketten. Op zee kun je er andere enveel grotere schepen mee uitschakelen. Maar ook kun je vanuit zee doelen op het land bestoken. Een uiterst gevaarlijk schip waar de Israëlische marine er graag een paar van wil bezitten. Of dat lukt, lees je in dit boek.  

Schrijver
Bert Wiersema

Titel
Operatie Noa-Spectaculaire acties van de Mossad-deel 2

Uitgever
Uitgeverij Mes

Plaats van uitgave
Vierhouten

Jaar van uitgave
2022

Aantal pagina's
166 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, boek is nieuw.

ISBN of EAN
9789059524026

© 2010 - 2022 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel