Kok, Ds. J. de-Breed óf smal (nieuw)

Artikelnummer: 9789070697655
Artikel 204 van 389
€ 23,50 (inclusief btw)

Breed of smal, gedachten bij een wereldberoemde afbeelding van de brede en smalle weg van Charlotte Reihlen, door ds. J. de Kok. 
Wie kent de afbeelding van de brede en de smalle weg niet? Zelfs vele onkerkelijke mensen kunnen zich de afbeelding nog wel herinneren uit hun kinderjaren. Maar heb je ooit wel eens echt goed naar de afbeelding gekeken? Hen je de Bijbelteksten weleens opgezocht die overal opde plaat te vinden zijn? Voor degene die dat doet, komt de afbeelding tot leven. Die gaat iets van de diepe boodschap van de afbeelding begrijpen.
De auteur neemt je in dit boek bij de hand en voert je stap voor stap mee door de afbeelding. Door de levendige beschrijving komen de vele personen tot leven en wordt de bedoeling van de vele taferelen duidelijk. Telkens weer klinkt de indringende vraag: opwelke weg reis ik. De brede of de smalle weg?
Het boek is voorzien van een stukje geschiedenis m.b.t. de beroemde afbeelding. Ook is er een korte levensschets opgenomen van de bedenkster van de plaat: Charlotte Reihlen.

Schrijver
Ds. J. de Kok

Titel
Breed of smal-Gedachten bij een wereldberoemde afbeelding

Uitgever
Drukkerij en Boekhandel Van Velzen BV

Plaats van uitgave
Krabbendijke

Jaar van uitgave
2022

Aantal pagina's
204 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, met uitklapbare plaat en leeslint, boek is nieuw.

ISBN of EAN
9789070697655

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel