Ouweneel, Willem J.-Geneest de zieken!

Artikelnummer: 9789063534158
Artikel 639 van 959
€ 7,50
Voorraad 1 stuk

Geneest de zieken! is een opzienbarend boek van Willem J. Ouweneel over de bijbelse leer van ziekte, genezing en bevrijding. 
De Heere gaf aan zijn discipelen een omschrijving van hun opdracht, en daarbij hoorde ook het bevel: 'Geneest de zieken!' Op geen enkele wijze en op geen enkel moment is die opdracht ingetrokken. Er is geen woord in het Nieuwe Testament waaruit blijkt dat Gods wondermacht in de genezing van zieken na een tijdje zou ophouden. En in de kerkgeschiedenis is gebleken dat genezingswonderen alleen dan ophielden als de gelovigen er geen geloof voor hadden.
Dit nogal opzienbarende boek brengt het bijbelse onderwijs over genezingsbedieningen in kaart. De auteur, zelf niet afkomstig uit de charismatische beweging, bepleit indringend een open houding voor de gaven van de Geest. En tegelijk brengt hij, respectvol maar zeer beslist, orde in de vaak verwarrende en soms ongefundeerde gedachten die hierover in omloop zijn geraakt.
Traditionalisten zullen moeite hebben met dit boek, omdat het hun niet makkelijk zal vallen helemaal opnieuw na te denken over dit onderwerp. Sommige 'charismatische' gelovigen die onkritisch alle vormen van genezingsbedieningen hebben geaccepteerd, zullen wel eens moeten slikken als de schrijver vertrouwde termen aan de tand voelt. Maar degenen die een bijbels verlangen hebben naar de volheid van de gaven van Gods Geest, zullen erdoor bemoedigd worden in geloof stappen te zetten op de weg die de Schrift daarvoor aanwijst.

Schrijver
Willem J. Ouweneel

Titel
Geneest de zieken!-Over de bijbelse leer van ziekte, genezing en bevrijding

Uitgever
Uitgeverij Medema

Plaats van uitgave
Vaassen

Jaar van uitgave
2003

Aantal pagina's
430 blz.

Bijzonderheden
Paperback met flappen, in keurige staat.

ISBN of EAN
9789063534158

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel