Garner, Jospeh L.-Alle bijbelse personen

Artikelnummer: 9789064077494
Artikel 271 van 898
€ 10,00
Voorraad 1 stuk

Alle bijbelse personen, uitgegeven door Reader's Digest' geeft in alfabetische volgorde een overzicht van alle personen die een rol van betekenis in de Bijbel spelen. 
De Bijbel, het meest gelezen boek ter wereld, is voor velen een onuitputtelijke inspiratiebron. Toch blijft het boek enigszins moeilijk te doorgronden door de vele verwijzingen naar bekende en minder bekende personen en families. Alle bijbels personen helpt u hierin een weg te vinden.
Alle personen die een rol van betekenis in de Bijbel spelen, worden in alfabetische volgorde uitvoerig besproken. Onderwerpen die niet onder één naam zijn onder te brengen worden in aparte kaders behandeld. Stambomen verduidelijken de familiebanden en koningshuizen. Overzichtelijke kaarten werpen licht op gebeurtenissen die een ommekeer in de bijbelse geschiedenis teweegbrachten. En het slothoofdstuk geeft een overzicht van alle (meer dan 3.400) personen die in de Bijbel met naam worden genoemd, inclusief een korte omschrijving en waar ze voor de eerste keer voorkomen.
Kortom: met Alle bijbelse personen wordt de Bijbel voor u een open boek.

Schrijver
Joseph L. Gardner (hoofdred.)

Titel
Alle bijbelse personen

Uitgever
Reader's Digest

Plaats van uitgave
Amsterdam/Brussel

Jaar van uitgave
2006

Aantal pagina's
480 blz.

Bijzonderheden
Paperback, paar kleine gebruikerssporen aan omslag, verder in goede staat.

ISBN of EAN
9789064077494

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel