Austin, Lynn-Eindelijk thuis

Artikelnummer: 9789029718998
Artikel 1 van 140
€ 8,50
Het artikel is uitverkocht.

Eindelijk thuis, roman van Lynn Austin, aangrijpende historische fictie... een verhaal over hoop, moed en geloof. 
Zweden, 1897. Na de dood van hun ouders is voor Elin, Kirsten en Sofia het leven op de boerderij veranderd in een nachtmerrie. Elin voelt de verantwoordelijkheid voor haar zusjes als een last op haar schouders drukken. Als de situatie onhoudbaar wordt, zet ze alles op alles voor een beter leven - al moeten ze daarvoor samen het land verlaten.
Zodra zich de kans voordoet om Zweden te verruilen voor Amerika, storten de drie zich in het avontuur. De tienermeisjes ondergaan een lange, zware reis die hun leven voorgoed verandert. Maar met de dromen voor de toekomst is het verdriet van vroeger niet zomaar voorbij. De straten in het nieuwe thuisland zijn allesbehalve van goud, en daar aangekomen blijkt hun reis eigenlijk nog maar net begonnen...
De drie zussen hebben elk hun eigen geheimen, hun eigen idealen. Al gauw leren ze dat niemand het verleden achter zich kan laten door alleen van omgeving te veranderingen. Ieder van henz al een moeilijke reis naar binnen moeten maken, als ze haar bestemming wil vinden. Wanneer zullen ze werkelijk weer thuis zijn?

 

Schrijver
Lynn Austin

Titel
Eindelijk thuis

Uitgever
Voorhoeve

Plaats van uitgave
Kampen

Jaar van uitgave
2008

Aantal pagina's
462 blz.

Bijzonderheden
Paperback, klein vouwtje in punt voorcover, verder in goede staat.

ISBN of EAN
9789029718998

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel