-57%

Ahmad, Esther-Voorbij de Jihad (nieuw, licht beschadigd)

Artikelnummer: 9789492433626
Artikel 1 van 88 Volgende
€ 22,99 € 9,99
Voorraad 2 stuks

Voorbij de Jihad van Esther Ahmad is het waargebeurde verhaal van een vrouw die zich opgaf om ongelovigen te doden, en moest vluchten omdat ze er zelf een werd.
Esther Ahmad groeit op in een radicaliserend gezin in Pakistan. Verschillende familieleden sterven als jihadist en ook Esther meldt zich vrijwillig voor de Jihad om ongelovigen te doden. Maar kort voor ze naar het trainingskamp vertrekt, slaat de twijfel toe en ze vraagt uitstel.
In deze tijd komt ze in aanraking met een christen en begint ze in de Bijbel te lezen. Esther komt in het geheim tot geloof in Jezus Christus. Als dat openbaar komt, ziet ze de dood in de ogen. Voor de boze menigte de kans krijgt haar te lynchen, laat Esthers vader haar in gesprek gaan met imams, in de hoop haar terug te brengen tot de islam. Die gesprekken lopen anders dan verwacht.
Esther slaagt er uiteindelijk in haar woonplaats en later haar land te ontvluchten. Voorbij de Jihad geeft een boeiend beeld van het leven van moslims en christenen in Pakistan. Maar vooral is het een verbazend en bemoedigend verhaal over de kracht van Gods genade, die werkt op de meest onwaarschijnlijke plaatsen en in de meest onwaarschijnlijke mensen.

Schrijver
Esther Ahmad

Titel
Voorbij de Jihad-Het waargebeurde verhaal van een vrouw die zich opgaf om ongelovigen te doden, en moest vluchten omdat ze er zelf een werd

Uitgever
Brevier

Plaats van uitgave
Kampen

Jaar van uitgave
2021 (tweede, herziene druk)

Aantal pagina's
318 blz.

Bijzonderheden
Paperback, boek is nieuw, maar met kleine vouw in voorcover.

ISBN of EAN
9789492433626

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

U ontvangt een bericht in uw mailbox om de inschrijving te bevestigen. De kortingscode geldt voor alle tweedehands boeken.