Veenhof, Joh. G.-Zonder strijd geen overwinning

Artikelnummer: 9789071272943
Vorige Artikel 357 van 400 Volgende
€ 17,50
Voorraad 1 stuk

Zonder strijd geen overwinning, een spannende streekroman van Joh. G. Veenhof, is het vervolg op Kinderen van de straat.
Hendrik Wolterhuis, directeur van de Firma Wolterhuis Internationaal Im- en Export, heeft eigenlijk geen opvolger, want Michella, zijn enige dochter, is niet bekwaan om haar vader op te volgen. Doordat Wolterhuis in Mienus Prik, de jongen uit de magere gang, een waardig opvolger ziet, mag hij op kosten van de zaak studeren.
Mienus werkt en studeert hard. Daardoor merkt hij niet dat verschillende meisjes zijn aandacht proberen te trekken. In de eerste plaats is daar Michella. Ook Marietje Harkemaat, dochter van Edo Harkemaat, een van de firmamaten van Stoomtimmerfabriek De Zon, wordt verleifd op Mienus. En tenslotte is er nog Mienus' jeugdvriendin Hannie de Witte. Zij meent echter dat Mienus haar te min vindt.
De familie Wolterhuis gaat samen met Mienus voor een bezoek naar Duitsland. Mienus heeft namelijk een uitvinding gedaan en de Duitse Kriegsgerät Unternehmung heeft daar belangstelling voor. Maar Duitse criminelen zijn er ook in geïntereseerd en daardoor komen Michella en Mienus in aanraking met mensen uit de onderwereld. Zullen ze hier ooit weer uitkomen?

Schrijver
Joh. G. Veenhof

Titel
Zonder strijd geen overwinning

Uitgever
Frits Hardeman

Plaats van uitgave
Ede

Jaar van uitgave
1998

Aantal pagina's
191 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, in goede staat.

ISBN of EAN
9789071272943

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

U ontvangt een bericht in uw mailbox om de inschrijving te bevestigen. De kortingscode geldt voor alle tweedehands boeken.