Malone, L.K.-Tussen twee vuren

Artikelnummer: 9789023990598
Artikel 182 van 443
€ 4,00
Voorraad 1 stuk

Tussen twee vuren van L.K. Malone is een meeslepende roman over dodelijke geheimen en over de kracht van het geloof; een fascinerend verhaal, met een verrassende ontknoping.
Door, de inspanningen van diplomaten uit vele landen is eindelijk een Arabisch-Israëlisch vredesakkoord in zicht, maar er loert één groot gevaar - het Zwaard van de Islam. Leden van deze gevreesde en buitengewoon effectieve terroristische organisatie weten door te dringen tot belangrijke onderdelen van de Amerikaanse krijgsmacht. Een van die onderdelen is de marinebasis, in Gaeta, Italië, waar de vredesonderhandelingen plaats zullen vinden. De terroristen is er alles aan gelegen deze geheime topconferentie te saboteren.
Centrale rol in de adembenemende verwikkelingen rond de onderhandelingen speelt Giselle Hardy. Nadat de officier Raz Chayil haar heeft gered uit de handen van terroristen. wordt ze verliefd op Raz en trouwt met hem. Maar wie is deze intrigerende joodse man? Hij geniet als kundig officier het volste vertrouwen van zijn meerderen, maar hij zou wel eens even gevaarlijk kunnen zijn als de terroristen zelf.

 

Schrijver
L.K. Malone

Titel
Tussen twee vuren

Uitgever
Mozaïek

Plaats van uitgave
Zoetermeer

Jaar van uitgave
2002

Aantal pagina's
269 blz.

Bijzonderheden
Paperback, in goede staat.

ISBN of EAN
9789023990598

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel