Mauritz, J.H.-Méér dan liefde

Artikelnummer: 9789033122453
Vorige Artikel 37 van 318 Volgende
€ 7,50
Voorraad 1 stuk

Méér dan liefde, samen bouwen aan je huwelijk is een praktisch en waardevolle uitgave onder redactie van J.H. Mauritz en Erik-Jan Verbruggen.
Dit boek is geschreven voor jonge mensen die trouwplannen hebben en voor pasgetrouwde echtparen. Uit de praktijk van de huwelijkstoerusting blijkt een spits naar beide groepen een goede mix te zijn. Jongeren die nog niet getrouwd zijn, staan aan de ene kant van de lijn: ze kijken vooruit! Aan de andere kant kijken jonge mensen terug op hun verkeringstijd en de start van hun huwelijk. En vervolgens kijk je samen opnieuw vooruit!
Dit boek wil daarvoor een handreiking bieden. Het geeft veel handvatten voor het gesprek tussen jongeren die verkering hebben en voor jonge echtparen. Voor je huwelijk en in je huwelijk kun je leren wat echte liefde is. Maar ook dat er meer is dan liefde! Dat je samen moet bouwen aan je huwelijk. Het gesprek en de communicatie krijgen aandacht. Er wordt gekeken naar ieders rugzak. Hoe ga je daar in de praktijk mee om? Het is belangrijk om te beseffen dat je als man en vrouw echt verschillend bent. Hoe ga je daar mee om? En hoe beleef je seksualiteit?
Duidelijk wordt dat het huwelijk in de branding van deze tijd staat. Daarom krijgt de huisgodsdienst voor jonge echtparen aandacht. Een huwelijk gaat niet vanzelf goed. Het vraagt om voorbereiding en om goed onderhoud!
De schrijvers van deze bundel zijn betrokken bij huwelijkstoerusting. De inhoud van dit boek is ontstaan uit gesprekken met jongeren en jonge echtparen. Het biedt dan ook waardevolle gespreksstof, mede door de vele praktische en herkenbare voorbeelden. De rode draad in dit boek is dat het huwelijk een instelling van God is. Dat vraagt van jongeren om het huwelijk te eren. En er samen aan te bouwen. 

Schrijver
JH. Mauritz en Erik-Jan Verbruggen (red.)

Titel
Meer dan liefde-Samen bouwen aan je huwelijk

Uitgever
Den Hertog

Plaats van uitgave
Houten

Jaar van uitgave
2013 (tweede druk)

Aantal pagina's
148 blz.

Bijzonderheden
Paperback, in keurige staat.

ISBN of EAN
9789033122453

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel