Vreugdenhil, ds. C.G.-Jona de profeet

Artikelnummer: 9789075957518
Vorige Artikel 34 van 318 Volgende
€ 5,00
Voorraad 1 stuk

Jona de profeet, negen preken over Jona door ds. C. G. Vreugdenhil (1946) is emeritus-predikant van de Gereformeerde Gemeenten.
Jona is een boek voor ambtsdragers, maar het is ook een boek voor de gehele gemeente. Iedere christen staat in het ambt van alle gelovigen. We hebben allemaal een specifieke opdracht en taak in dit leven en daarom is het boek Jona ook een spiegel voor ons allemaal. In Jona komen we onszelf tegen. Maar het boek Jona laat ons vooral weten Wie de levende God is. God, Die Zich openbaart als de bewogen God, Die barmhartig is en groot van goedertierenheid over Ninevé, en over Jona, en over u en mij. Jona was een profeet van God, tegen wil en dank. Ondanks zijn weerbarstigheid heeft hij geweldig veel vrucht op zijn werk gehad. Wat over hem verteld wordt in het boek Jona is boeiend en aangrijpend. Toch gaat het niet om Jona, het gaat om de God van Jona. Het gaat om het Evangelie van Jona, en dat is zo overweldigend rijk dat je diep onder de indruk komt van Gods geduld en genade.
Het boek is in preekvorm uitgegeven, maar door de uitgebreide inhoudsopgave ook geschikt voor bijbelstudie of persoonlijke meditatie.  

Schrijver
Ds. C.G. Vreugdenhil

Titel
Jona de profeet

Uitgever
Boekhout

Plaats van uitgave
Tholen

Jaar van uitgave
2007

Aantal pagina's
144 blz.

Bijzonderheden
Paperback, in goede staat.

ISBN of EAN
9789075957518

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel