Musser, Elizabeth-Verborgen antwoorden

Artikelnummer: 9789029718387
Artikel 1 van 128
€ 8,50
Het artikel is uitverkocht.

Verborgen antwoorden, een roman van Elisabeth Musser, oorspronkelijk verschenen als Searching for eternity en nu vertaald door Roelof Posthuma. 
Nadat zijn vader spoorloos is verdwenen, wordt de dertienjarige Emile de Bonnery gedwongen om samen met zijn moeder te verhuizen van Frankrijk naar Atlanta in Amerika. Daar komt hij terecht in een totaal andere cultuur - in een wereld vol spanningen en racisme.
Emile kan zich maar moeilijk aanpassen aan zijn nieuwe leven in Atlanta. Hij wordt gepest op school en de band met zijn moeder verslechtert. Volgens Emile weet zijn moeder meer over de verdwijning van zijn vader, maar wil ze het hem niet vertellen. Steeds meer raakt hij ervan overtuigd dat zijn vader is vermoord of undercover werkt als spion.
Eternity, de enige leeftijdsgenoot waar hij vriendschap mee weet te sluiten, wil hem helpen bij zijn zoektocht naar zijn vader. Al snel komt Emile echter tot de ontdekking dat Eternity ook haar eigen geheimen heeft - haar armoedige afkomst en de mishandeling waaronder zij thuis gebukt gaat. Samen proberen ze aan de hand van de merkwaardige verzameling spullen die Emile van zijn vader heeft gekregen meer over hem te weten te komen. Hun zoektocht brengt hen zeven jaar later in Lyon, de geboorteplaats van Emile... maar vinden zij daar de antwoorden op al hun vragen?

Schrijver
Elizabeth Musser

Titel
Verborgen antwoorden

Uitgever
Voorhoeve

Plaats van uitgave
Kampen

Jaar van uitgave
2007

Aantal pagina's
471 blz.

Bijzonderheden
Paperback, lichte leesvouw in rug, verder in goede staat.

ISBN of EAN
9789029718387

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel