Berends, Seija-Tijd om lief te hebben

Artikelnummer: 9789024218189
Artikel 16 van 448
€ 4,00
Voorraad 1 stuk

Tijd om lief te hebben, een roman van Seija Berends in de VCL-serie, gaat over Christine van Heiningen. Haar leven is de laatste jaren behoorlijk veranderd. 
Niet alleen door de geboorte van haar zoontje Tom, maar ook doordat ze haar grote liefde Daan zijn vrijheid teruggaf. Daan hield van een ander. Christine weet dat ze in haar hart nog altijd van hem houdt, maar het leven gaat door en Christine besluit het verleden te laten rusten.
Ze ontmoet Luuk Bolhuis en maakt met hem en Tom een nieuwe start. Al spoedig heeft ze het gevoel dat ze te snel getrouwd is. Natuurlijk houdt ze van Luuk, en hij van haar, maar is hij de vader voor Tom die zij zich wenste? Houdt hij net zoveel van Tom als van hun andere kinderen?
Vaker dan voorheen blijft Luuk avonden van huis en Christine merkt dat er wat aan de hand is, maar wat? De twee raken steeds verder van elkaar verwijderd. Was het dan toch een verstandshuwelijk? Heeft ze zich zo in hem vergist? Als het erop lijkt dat alles verloren is, gebeurt er iets wat zowel Christine als Luuk niet hebben voorzien.

Schrijver
Seija Berends

Titel
Tijd om lief te hebben

Uitgever
VCL-serie

Plaats van uitgave
Kampen

Jaar van uitgave
1999

Aantal pagina's
216 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, met stofomslag, naam voorin, in goede staat.

ISBN of EAN
9789024218189

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel