Budding, Ds. D.J.-Ik zal wederbrengen

Artikelnummer: 9789076466095
Artikel 1 van 128
€ 6,50
Het artikel is uitverkocht.

Ik zal wederbrengen van ds. D.J. Budding is een roman over de wonderlijke leidingen die de Heere met Zijn kinderen houdt.
Het Zeeuwse land wordt in de nacht van 1 februari 1953 getroffen door een ramp van ongekende omvang. In die verschrikkelijke nacht van de Watersnood sleuren de woeste golven een wiegje mee, met daarin een pasgeboren jongetje. Zijn vader en moeder verdrinken, maar hun kindje blijft op wonderlijke wijze gespaard.
Liefdevol wordt de jonge Johannes opgenomen in het dijkhuisje van Dingena, een alleenstaande, godvrezende vrouw. De Heere werkt in de kleine jongen en legt in hem het verlangen om predikant te mogen worden. Vele jaren later preekt Johannes tijdens een herdenkingsdienst over Psalm 68:23b: "Ik zal wederbrengen uit de diepten der zee." Hij weet dan niet dat zijn grootvader zich onder zijn gehoor bevindt en dat deze tekst de oude man vanaf de rampnacht op het hart was gebonden.
Ds. D.J. Budding laat duidelijk uitkomen dat de Heere doorgaat met Zijn werk en Zijn beloften waar maakt, ook in de opbloei van het kerkelijk leven.

Schrijver
Ds. D.J. Budding

Titel
Ik zal wederbrengen

Uitgever
De Ramshoorn

Plaats van uitgave
Goes

Jaar van uitgave
2000

Aantal pagina's
260 blz.

Bijzonderheden
Gebonden, rug verschoten, in goede staat.

ISBN of EAN
9789076466095

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel