Parshall, Craig-Levend bewijs

Artikelnummer: 9789085201229
Artikel 219 van 448
€ 6,50
Voorraad 1 stuk

Levend bewijs, een roman van de in Washington werkzame jurist Craig Parshall is het eerste boek van zijn hand dat in het Nederlands verschijnt. 
Will Chambers is een getalenteerd strafpleiter, maar de dagen van zijn carrière lijken geteld. Hij is depressief, heeft een drankprobleem en wordt ontslagen. Op dat moment krijgt hij bezoek van Angus MacCameron, een dominee die wordt beschuldigd van smaad. Hij smeekt Chambers om voor hem te pleiten.
De beschuldigingen die tegen MacCameron zijn ingebracht, bedreigen het levenswerk van de predikant, maar ook de fundamenten van het christendom. Diep in zijn - ongelovige - hart wil Chambers niets liever dan het verzoek afwijzen, maar hij kan geen weerstand bieden aan de smeekbedes van de predikant; en al helemaal niet aan diens aantrekkelijke dochter Fiona. Bovendien heeft hij zo de kans om de degens te kruisen met de invloedrijke openbaar aanklager J-Fox Sherman.
Al snel zit Chambers tot over zijn oren in een samenzwering, waarbij hij te maken krijgt met terrorisme, gekonkel op het hoogste regeringsniveau en een adembenemend juridisch steekspel.

Schrijver
Craig Parshall

Titel
Levend bewijs

Uitgever
Barnabas

Plaats van uitgave
Heerenveen

Jaar van uitgave
2006

Aantal pagina's
430 blz.

Bijzonderheden
Paperback, lichte leesvouw in rug, verder in goede staat.

ISBN of EAN
9789085201229

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel