Kingsbury, Karen-Laatste dans, Toegift

Artikelnummer: 9789029719018
Artikel 130 van 443
€ 12,50
Voorraad 1 stuk

Complete serie, twee delen, Toegift en Laatste dans, van Karen Kingsbury, een serie over liefde die alles overwint. 
In Laatste dans hebben Abby en John al 21 jaar lief en leed gedeeld. Ze lijken het perfecte echtpaar: geliefd door hun kinderen, bewonderd door hun omgeving en benijd om hun goede huwelijk.
Maar als John gevoelens krijgt voor een andere vrouw, beseffen ze dat hun liefde bekoeld is.
In Toegift lijkt het paar hun liefde teruggevonden te hebben, maar dan slaat het noodlot toe en komen ze voor een beproeving te staan. Gaat hun huwelijk aan dit drama ten onder of is hun liefde groot genoeg?
Karen Kingsbury is de absolute nummer 1 van christelijke romanschrijvers in Amerika. Van haar ruim veertig romans zijn al meer dan tien miljoen exemplaren in omloop. Ze won talloze prijzen, en sommige van haar boeken worden zelfs verfilmd. Karen krijgt stapels brieven en e-mails van lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde.
Karen Kingsbury behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van The Daily News. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.
Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti.

Schrijver
Karen Kingsbury

Titel
Laatste dans en Toegift

Uitgever
Voorhoeve

Plaats van uitgave
Kampen

Jaar van uitgave
2008-2009

Aantal pagina's
335 + 336 blz.

Bijzonderheden
Paperbacks, in goede staat.

ISBN of EAN
9789029719018

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel