Kingsbury, Karen-Nu en altijd, Belofte van trouw

Artikelnummer: 9789029718349
Artikel 133 van 443
€ 15,00
Voorraad 1 stuk

Deze dubbelroman van Nu en altijd en Belofte van trouw, de meest emotionele roman die Karen Kingsbury geschreven heeft. 
Nu en altijd: De achttienjarige Emily is haar hele leven al op zoek naar haar moeder, die haar na haar geboorte in een ziekenhuis achterliet. Een doos met oude spullen biedt haar voor het eerst een aanknopingspunt. Emily ontdekt een liefdesverhaal met een verdrietig einde – maar wellicht ook met een hoopvol vervolg.
Belofte van trouw: De twintigjarige Emily gaat studeren in Ta-coma. Als bijbaantje werkt ze als assistent-voorlichter op de legerbasis in Fort Lewis. Daar ontmoet ze Justin. Emily vindt in Justin de liefde van haar leven. Ze maken trouwplannen en dromen van een gelukkige toekomst samen. Zelfs op de relatie van Emily's ouders, Lauren en Shane, die elkaar twee jaar geleden dankzij Emily hervonden, lijkt hun liefdesgeluk een positieve invloed te hebben.
Lauren en Shane bouwen voorzichtig aan hun relatie. Die dreigt echter te stranden op hun totaal verschillende standpunten over de situatie in Irak en Afghanistan. Shane is vlieginstructeur, terwijl Lauren door haar baan als oorlogsverslaggeefster fel tegen de oorlog is geworden. Lauren besluit dat ze de kloof met Shane onmogelijk kan overbruggen en besluit terug te gaan naar Afghanistan.
Emily heeft intussen afscheid moeten nemen van Justin. Hij is opgeroepen om dienst te doen als soldaat in Irak. Een tragische gebeurtenis verandert plotseling Emily's leven. Kunnen Shane en Lauren hun verschillen opzijzetten om hun dochter te helpen?
Karen Kingsbury is de absolute nummer 1 van christelijke romanschrijvers in Amerika. Van haar ruim veertig romans zijn al meer dan tien miljoen exemplaren in omloop. Ze won talloze prijzen, en sommige van haar boeken worden zelfs verfilmd. Karen krijgt stapels brieven en e-mails van lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde.
Karen Kingsbury behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van The Daily News. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.
Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti.

Schrijver
Karen Kingsbury

Titel
Nu en altijd en Belofte van trouw

Uitgever
Voorhoeve

Plaats van uitgave
Kampen

Jaar van uitgave
2007

Aantal pagina's
384 + 381 blz.

Bijzonderheden
Paperbacks, in goede staat.

ISBN of EAN
9789029718349

© 2010 - 2024 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel