Bunyan, John-De Christinnereis (nieuw)

Artikelnummer: 9789081862066
Vorige Artikel 67 van 327 Volgende
€ 9,50 (inclusief 9% btw)

Dit prachtige boek is een vernieuwde uitgave van De Christinnereis van John Bunyan met prachtige zwart-wit en kleuren illustraties van Adri Burghout.
In dit boek is een nieuwe praktische hoofdstukindeling van 55 hoofdstukken toegepast.

In dit vervolg op de Christenreis naar de eeuwigheid gaat Christinne met haar kinderen en andere pelgrims ook op reis naar de Hemelstad. Zij maakt onderweg andere zaken mee dan haar man. Dieper en geestelijker zijn de Bijbels gefundeerde lessen. Maar ook praktische adviezen om te leven als een christen nemen een grote plaats in.
Lees dit boek. U vindt er de weg beschreven naar de grootste rijkdom die een christen in zijn of haar leven door genade mag ontvangen: de vergeving van zonden door het bloed van de Heere Jezus Christus. Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van zondige mensen. Dat kan door de genade van God.
Ook wij moeten een levensreis maken. Maken wij de reis van Christinne, haar kinderen, Barmhartigheid, Vreesachtigheid en Gereed-tot-hinken? Dan komen we behouden aan en mogen we eeuwig bij de Heere zijn.

Specificatie Omschrijving
Schrijver John Bunyan
Titel De Christinnereis
Uitgever John Bunyanstichting
Plaats van uitgave Barneveld
Jaar van uitgave 2014
Aantal pagina's 269 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789081862066
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel