Bunyan, John-De Christenreis (nieuw)

Artikelnummer: 9789081862059
Vorige Artikel 59 van 330 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)

Dit prachtige boek is een vernieuwde uitgave van De Christenreis van John Bunyan met prachtige zwart-wit en kleuren illustraties van Adri Burghout.
In dit boek is een nieuwe praktische hoofdstukindeling van 55 hoofdstukken toegepast.

Dit is een reisverhaal. Maar niet zomaar een reisverhaal. Het beeldt de levensreis uit van een jonge man, Christen. Deze man probeerde van het leven te genieten. Hij geniet met volle teugen van alles wat de wereld hem biedt. Zijn vrienden doen mee met zijn spel. Zijn taalgebruik en gedrag brengen de hele stad in opspraak. Toch mist hij iets. Hij luistert naar een gesprek tussen een paar vrouwen. Hij voelt dat zij een rijkdom hebben die hij mist. Dat brengt een angstig gevoel. Een man legt hem uit dat deze rijkdom ook voor hem te krijgen is. Dat hij ook vergeving van al zijn verkeerde daden kan ontvangen. En hij gaat op reis. Onderweg gebeurt er veel. Maar hij komt behouden op zijn eindbestemming aan!
Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van een zondig mens. Genade van God. Ook wij moeten een levensreis maken. Maken wij de reis van deze pelgrim, Christen? Dan komen wij eeuwig bij God.

Specificatie Omschrijving
Schrijver John Bunyan
Titel De Christenreis naar de Eeuwigheid
Uitgever John Bunyanstichting
Plaats van uitgave Barneveld
Jaar van uitgave 2014
Aantal pagina's 280 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789081862059
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel