Reynaud, Stephane-De lente op tafel

Artikelnummer: 9789059566002
Vorige Artikel 16 van 27 Volgende
€ 8,00 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

In De lente op tafel van Stephane Reynaud staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris lentegerecht.
Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met 
voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.
Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen.
Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Stephane Reynaud
Titel De lente op tafel-Seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365
Uitgever Fontaine Uitgevers
Plaats van uitgave Hilversum
Jaar van uitgave 2005
Aantal pagina's 144 blz.
Bijzonderheden Gebonden, in keurige staat.
ISBN of EAN 9789059566002
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel