Samrius, John-Savelberg 2000

Artikelnummer: 9789090134611
Vorige Artikel 17 van 27 Volgende
€ 25,00 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

De topkok Henk Savelberg vertelt in Savelberg 2000 over zijn leven en werk, afgewisseld met recepten.
Op het landgoed Vreugd & Rust, net buiten de dagelijkse drukte van de hofstad Den Haag, huist Restaurant- Hotel Savelberg. Op de menukaart staan de heerlijkste gerechten uit de Franse keuken.
Chef-kok Henk Savelberg laat niets aan het toeval over; alleen het beste is goed genoeg voor zijn gasten. 

Specificatie Omschrijving
Schrijver John Smarius en Clara Smarius-Dunselman
Titel Savelberg 2000
Uitgever Henk Savelberg
Plaats van uitgave Den Haag
Jaar van uitgave 1999
Aantal pagina's 207 blz.
Bijzonderheden Gebonden, met stofomslag, in keurige staat.
ISBN of EAN 9789090134611
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel