Choy, Leona-Andrew Murray; Apostel der liefde (nieuw)

Artikelnummer: 9789064420818
Vorige Artikel 19 van 122 Volgende
€ 8,85 (inclusief 9% btw)

Andrew Murray-Apostel der liefde is geen boek van deze grote Godsman, maar een boek, geschreven door leona Choy, over hem.
Hoe onthullend is dit boek over iemand die voor ons zo vele diepe geheimenissen van het Koninkrijk Gods ontsluierd heeft .. 

Andrew Murray komt in dit boek naar voren als een edel, geestelijk zeer hoogstaand man, die tegelijkertijd erg menselijk is en een sterk gevoel voor humor bezit. 
Men krijgt een goed inzicht in zijn karakter en in zijn leven als christen. Zijn hele leven wandelde hij als Henoch met God. 
Hij was een ware beelddrager van Christus, want de liefde, zachtmoedigheid, nederigheid en wijsheid van Jezus Christus kwamen op opmerkelijke wijze in hem tot uiting. Waar hij ook was, wat hij ook deed, zowel in zijn gemeente, op elk van zijn arbeidsvelden als in zijn eigen huisgezin, zijn zachtmoedige, liefdevolle houding tegenover iedereen was, vooral in zijn latere jaren, spreekwoordelijk. 
Al zijn boeken en geschriften werden geboren uit bepaalde perioden of toestanden in zijn leven waarin hij geestelijke problemen doorworstelde of nieuwe dingen van God leerde. Dan, vanuit de volheid die hij met Christus deelde, stelde hij door de Heilige Geest zijn ervaringen op schrift, als lering voor zijn lezers. 
Boeken zoals het Allerheiligste, de Kracht van Jezus' bloed, en Nederigheid, zijn een kostbaar bezit voor allen die meer van God willen weten. 
Een absoluut 'moeten' voor iedere lezer van Andrew Murray's boeken: een openbaring van de man van wie zovele diepgeestelijke, zuiver bijbelse boeken het licht zagen. Een boek dat u aan een stuk door uitleest. 
Mrs. Leona Frances Choy is een veelzijdig en vruchtbaar schrijfster en haar artikelen zijn door de jaren heen in meer dan 50 verschillende tijdschriften, nieuwsbladen en andere periodieken verschenen, en in vele daarvan publiceert zij regelmatig. 
Mrs. Choy is een bijzonder voorvechtster van wereldwijde zending in onze tijd. Zij is een van de oprichters en tevens bestuurslid van Ambassadors for Christ. Zij en haar Chinese man evangeliseren onder Chinese universiteitsstudenten in Noord-Amerika.

Specificatie Omschrijving
Schrijver Leona Choy
Titel Andrew Murray-Apostel der liefde
Uitgever Gazon
Plaats van uitgave Den Haag
Jaar van uitgave 1978
Aantal pagina's 307 blz.
Bijzonderheden Gebonden, boek is nieuw.
ISBN of EAN 9789064420818
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel