Bunyan, John-De Christinnereis (luisterboek) (nieuw)

Artikelnummer: 9789491601538
Vorige Artikel 63 van 330 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

De Christinnereis (nu als luisterboek) van John Bunyan is een van de meest gelezen boeken die ooit in de wereld zijn verschenen.
In dit vervolg op de Christenreis naar de eeuwigheid gaat Christinne met haar kinderen en andere pelgrims ook op reis naar de Hemelstad. Zij maakt onderweg andere zaken mee dan haar man. Dieper en geestelijker zijn de Bijbels gefundeerde lessen.
Maar ook praktische adviezen om te leven als een christen nemen een grote plaats in. Luister dit boek. U vindt er de weg beschreven naar de grootste rijkdom die een christen in zijn of haar leven door genade mag ontvangen: de vergeving van zonden door het bloed van de Heere Jezus Christus.
Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van zondige mensen. Dat kan door de genade van God. Ook wij moeten een levensreis maken. Gaan we de reis van Christinne, dan komen we behouden aan.
Zeer geschikt voor ouderen maar ook voor bijbelstudie avonden om samen een hoofdstuk te beluisteren en vervolgens te bespreken.

Specificatie Omschrijving
Schrijver John Bunyan
Titel De Christinnereis-Luisterboek
Uitgever De Toren i.s.m. de John Bunyanstichting
Plaats van uitgave Genemuiden-Kootwijkerbroek
Jaar van uitgave 2015
Aantal pagina's n.v.t.
Bijzonderheden Cd-Totale luisterlengte 6:01 uur in MP3 formaat
ISBN of EAN 9789491601538
© 2010 - 2021 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel