Huntington, William-Al de werken, deel 5 (nieuw)

Artikelnummer: 9781471020063
Vorige Artikel 24 van 127 Volgende
€ 16,50 (inclusief btw)

Klein Geloof en de Rechtvaardigmaking van een zondaar, deel 5 van Al de werken van William Huntington bevat de volgende samenspraken:
1. De geschiedenis van Klein Geloof in 20 samenspraken tussen een herder en een rentmeester van de Koning. 
2. De Rechtvaardiging van een zondaar en satans rechtsgeding met hem, voorgesteld in tien samenspraken. 
Deze bundel bevat 2 boeken met Samenspraken. De eerste samenspraak gaat tussen een ‘rentmeester’ en een ‘eenvoudige schaapherder’, over Klein Geloof. Er komen sprankelende gedachten in voor over de zielstoestand van Klein Geloof, over zijn fouten en gebreken en zijn zalig uiteinde. De tweede samenspraak gaat over de ‘Rechtvaardigmaking van een zondaar en satans aanklacht tegen hem’ naar aanleiding van ‘De verloren zoon.’ Het boek bevat een rijkdom aan verheven gedachten, zoals: „Een gelovige, die niet bij voortduring zijn Bijbel leest, is als een soldaat zonder wapens.” En: „Verenigd te zijn met Gods wil is de veiligste en meest gezegende zielsgesteldheid. Wanneer onze wil verenigd is met Gods wil, is er geen smartelijk kruis. Ons kruis wordt veroorzaakt doordat onze verdorven wil zich verzet en Stelt tegenover Gods wil, waarvan wij de smartelijke gevolgen dragen; want als we zo ons eigen kruis veroorzaken, moeten we het ook dragen.”

Schrijver
William Huntington

Titel
Klein Geloof en de Rechtvaardigmaking van een zondaar-Al de werken deel5

Uitgever
De Gihonbron

Plaats van uitgave
Middelburg

Jaar van uitgave
2012

Aantal pagina's
413 blz.

Bijzonderheden
Paperback, boek is nieuw.

ISBN of EAN
9781471020063

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

U ontvangt een bericht in uw mailbox om de inschrijving te bevestigen. De kortingscode geldt voor alle tweedehands boeken.