Huntington, William-Al de werken, deel 9 (nieuw)

Artikelnummer: 9781471020414
Vorige Artikel 28 van 127 Volgende
€ 16,50 (inclusief btw)

Het Koninkrijk der Hemelen ingenomen door gebed, deel 9 van Al de werken van William Huntington bevat de volgende werken:
1. Het Koninkrijk der Hemelen ingenomen door gebed-Bekering van Huntington.
2. De naakte boog van God-Oordelen van God over de vijanden van de waarheid
3. De laatste wil en testament van William Huntington 
4. Het zalig sterven van William Huntington
Huntington geeft verslag van zijn overbrenging vanuit het koninkrijk van satan tot “Het Koninkrijk der hemelen.” Wright schrijft dat het terecht wel bestempeld is, als één van de meest opmerkelijke beschrijvingen van de genade Gods, ooit aan de kerk van Christus betoond. Het is vol passages, die de lezer niet meer loslaten, terwijl de beste van alle, waarin zijn visioen in de perenboom wordt beschreven, tevens één der schoonste is in de Engelse literatuur. Het lezen van dit boek met zijn fraai Engels, zijn weergave der werkelijkheid en het vertrouwen in het alwijze bestuur der Voorzienigheid,zijn uniek. Het is een boek van grote betekenis, omdat Hij daarin de diepste roerselen van zijn ziel heeft blootgelegd. Niets kan hiermee in de literatuur vergeleken worden. Vervolgens beschrijft Huntington de zichtbare tentoonspreiding van de oordelen van God over de vijanden van de waarheid; tevens zijn laatste wil en testament. Ten slotte wordt zijn zalig sterven beschreven.

Schrijver
William Huntington

Titel
Het Koninkrijk der Hemelen ingenomen door gebed-Al de werken deel 9

Uitgever
De Gihonbron

Plaats van uitgave
Middelburg

Jaar van uitgave
2012

Aantal pagina's
339 blz.

Bijzonderheden
Paperback, boek is nieuw.

ISBN of EAN
9781471020414

© 2010 - 2023 Boekenstek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

U ontvangt een bericht in uw mailbox om de inschrijving te bevestigen. De kortingscode geldt voor alle tweedehands boeken.